Degut a la pandèmia actual del COVID19, el club privilege pàdel, es reserva el dret de tancar o modificació d’horari i aforament del bar-restaurant, segons les indicacions santitàries.

PRIVILEGE BAR

 

Aquí és a on hi ha l´essència pura del Privilege Pàdel, a on tots els amics, companys i alumnes es reuneixen i queden, per passar una estona agradable entre riures i disputes de com ha anat el partit, i com no… el menjar sempre sempre ens uneix!

En el bar restaurant Privilege Padel, tenim un gran ventall i una gran varietat d´entrepans, amanides, tapes o sucs, però creiem que a on destaquem és en la individualitat per a cada client, ja que elaborem en el moment allò que el client ens demana, som una gran família, i això es nota fins hi tot a la cuina.

Ens decantem per comprar els nostres productes a petites empreses de la comarca i sempre producte de temporada, també cal destacar que ens elaborem gran part dels plats de forma casolana amb molt de carinyo.

Que oferim?

La nostra especialitat són els Poke Bowls, una manera d´alimentar-te ràpida, saludable i molt equilibrada, tenim la opció vegetariana o vegana.

També ho fem per endur pots encarregar el teu LUNCHBOX trucant per telèfon i ho tindràs a punt per emportar.

 

En breu podràs consultar aquí també els nostres menús diaris a través de codi QR